Op 29 september organiseert de WFRG een MAP op het landgoed "de Lorrekorf" in Putten.

De lidmaatschapsprocedure van de WFRG

U kunt zich sinds woensdag 30 november 2016 als lid van de WFRG aanmelden via deze website. U ontvangt direct een afschrift van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mail adres.

Na acceptatie van uw aanmelding krijgt u van de WFRG ledenadministratie een bevestigingsbrief met uw lidmaatschapsnummer. Ieder lid, jeugdlid en medelid – u bent in dat geval huisgenoot van een hoofdlid – ontvangt een eigen lidmaatschapsnummer.

Uw lidmaatschap gaat in met terugwerkende kracht per 1 januari of per 1 juli van het lopende jaar.


Statuten en Huishoudelijk Reglement

Op deze website vindt u de Statuten, het Huishoudelijk ReglementJachtproeven Reglement en verdere informatie over de WFRG. Bij inschrijving zal u gevraagd worden om met de doelstellingen van de WFRG, de Statuten en het Huishoudelijk Reglement akkoord te gaan.


Betalingswijze

Na aanmelding voor het lidmaatschap als hoofd- jeugd- of medelid ontvangt u een factuur voor de te betalen contributie. Hierop staan de bankgegevens en de betalingstermijn.
De contributie bedraagt:

Hoofdlid : 24,00
Medelid : 8,00
Jeugdlid : 8.00

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk geschieden bij de ledenadministratie vóór 1 december van het lopende jaar. Voor nadere informatie over het lidmaatschap kunt u zich wenden tot de ledenadministratie via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.