Onderstaand een overzicht van jachthondenscholen en -trainers uit verschillende regio's van Nederland. Van elke hondenschool is de naam, de regio en de contactpersoon vermeld. Indien deze aangeleverd is, kan met een klik op de naam naar de betreffende website worden gegaan en kunt u met de betreffende trainer via email in contact komen door op zijn/haar naam te klikken.
Wilt u met uw hondenschool op deze pagina vermeld worden, neem dan contact met ons op.

Regio Groningen

From the Flatlands Ter Apel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regio Friesland

Sasawot Jachthondentraining Friesland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Regio Drenthe

Nog geen vermeldingen

Regio Overijssel

The PickerUp Weerselo/Twente   Henry Scheurink

 

Regio Flevoland

Jachthondenschool Almere Almere e.o. Rudi Meijer / Marylou Bijvoet

 

Regio Gelderland

Jachthondenschool Konsequent Oost-Gelderland  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Retrievergroep Borculo Borculo  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hondenjachtclub Steady Nijmegen e.o. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regio Utrecht

Puppy Jachttraining KNJV Utrecht Utrecht  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gentle jachthondentraining Utrecht/NH/Flevoland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
[email protected] Almere/Utrecht/Nijmegen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hond-en-Taal Jachthondentraining De Ronde Venen Mijdrecht/Vinkeveen/Aaslmeer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regio Noord Holland

KNJV Puppycursus Noord-Holland  Noord-Holland  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zuid Holland

 

Jachthondenschool De Hoofjes  Dirksland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dogsupport Alphen aan den Rijn Contactformulier

 

Noord Brabant

Outland Jachthondentraining West-Brabant  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Happy Gundog Training Eindhoven e.o. Hans Walhout
Hondenschool Rinus Biemans Dongen  Rinus Biemans
Zwartgoud training Steenbergen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan van Heeren DenBosch/Vinkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Multidog Dinteloord Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Regio Zeeland

Nog geen vermeldingen

 

Regio Limburg

Nog geen vermeldingen